10. marca 2016 · Możliwość komentowania Webinarium „Sprawozdanie mikro, CIT 8″ została wyłączona · Kategorie:Ogólne

SCWOP LOGO EXPORT-04Chcesz się upewnić, jakie są obowiązki związane z roczną sprawozdawczością finansową Twojej organizacji? Sprawozdanie mikro, zeznanie CIT-8, sporządzanie na przykładzie małego stowarzyszenia. Korzystając z przykładowych informacji o finansach organizacji, prześledzimy kolejne kroki sporządzenia sprawozdania finansowego jednostki mikro czyli bilansu. To webinarium jest dla Ciebie! Termin: 15 marca 2016, od godziny 20.00.

Spotkaj się on-line z ekspertem ds. księgowości w NGO Krzysztofem Śliwińskim – od 1995 roku zajmującym się księgowością w organizacjach pozarządowych, od 2002 roku współpracownikiem portalu ngo.pl, pracownikiem Stowarzyszenia Klon/Jawor.

Posłuchaj wykładu, zobacz prezentację, zadaj pytania na żywo. Wszystko to bez wychodzenia z domu, przed Twoim komputerem!

Już w we wtorek 15 marca o godzinie 20.00 startuje drugie webinarium na temat finansów w NGO. Aby wziąć w nim udział, wystarczy mieć komputer/tablet/laptop/telefon z dostępem do Internetu i zarejestrować się klikając na poniższy link:

Aby wziąć udział w webinarium:

1/ kliknij link do rejestracji i zarejestruj się, podaj uważnie swój adres e-mail

2/ na podany adres e-mail otrzymasz potwierdzenie rejestracji wraz z linkiem do naszego webinarium

3/ w dniu webinarium kliknij link lub zielone hasło “dołącz” z powyższego e-maila

4/ zachęcamy, aby dołączyć do nas na kwadrans przed startem webinarium – to idealny czas aby sprawdzić jakość swojego połączenia lub oswoić się z webinarium

5/ dopóki nie rozpoczniemy spotkania na żywo, będziesz oczekiwał/a w tzw. “poczekalni” – gdzie możesz przeczytać krótkie info o zaproszonym ekspercie

6/ jeśli korzystasz ze Skype, koniecznie wyloguj się na czas udziału w webinarium, gdyż może to być przyczyną zakłóceń w odbiorze

Jakiego sprzętu potrzebuję, aby wziąć udział w webinarium?

1/ wystarczy komputer z dostępem do Internetu

2/ zasadniczo nie potrzebujesz żadnego specjalnego oprogramowania, ważne abyś miał/a zainstalowany aktualny bezpłatny Adobe® Flash® Player 11.3 (link tutaj: https://get.adobe.com/pl/flashplayer/ )

Jeśli korzystasz z system operacyjnego Linuks, to warunkiem udziału w webinarium jest to, że masz zainstalowaną najnowszą wersję przeglądarki Google Chrome, która ma wbudowany Flash.

Jeżeli chcesz uczestniczyć w webinarium na tablecie lub smartfonie to pobierz wcześniej odpowiednią bezpłatną aplikację:

Android:

iPad, iPhone:

Blackberry:

Po pobraniu aplikacji, wpisz kod PIN, który otrzymasz w e-mailu potwierdzającym rejestrację na webinarium.

W razie pytań proszę kontaktować się z: Agnieszka Iwaniak

Komentowanie zostało zamknięte.